sâmbătă, 20 august 2011

Barbados – Promovare prin muzica


Rihanna a semnat un contract pe trei ani cu reprezentantii Autoritatii pentru Turism din Barbados pentru a-si promova tara natala ca pe o "destinatie perfecta pentru vacante".
Multe insule din Caraibe se mandresc cu plajele lor paradisiace, dar in cazul insulei Barbados diferenta rezida in ceea ce se afla dincolo de surf si de nisip. Indiferent de buget sau de stilul de vacanta, puteti gasi un loc de cazare care se potriveste perfect cu Dvs, fie ieftin, odihnitor, funky sau posh. Toate tipurile de confort sunt la indemana deoarece Barbados este una dintre cele mai dezvoltate insule din regiune.


Departe de statiunile luxoase de pe coasta de vest si de cele bine dezvoltate de pe coasta de sud veti gasi specificul insulei Barbados. Centrul, dominat de dealuri, ascunde un peisaj luxuriant, amintind de trecutul colonial. Plantatiile vaste confirma bogatia acestor colonisti dar si brutalitatea comertului cu sclavi. Muzeele documenteaza istoria captivanta a insulei, in timp ce mai multe gradini botanice exploateaza frumusetea in conditii perfecte de crestere.


Coasta de est este o legenda printre surferi, unde pasionatii de actiune vor gasi posibilitati multiple de distractie: wind-surfing, drumetii, scufundari etc. Barbados, in ciuda popularitatii sale, se adapteaza oricaror gusturi. Departe de glamour, ramane un loc al ritmurilor clasice calypso, a atmosferei insulare si a faimosului rom.

Contrastul dintre coastele azurii si nisipul alb alimenteaza fanteziile britanicilor, americanilor si canadienilor in special in perioadele friguroase de iarna, cand o evadare in acest paradis poate transforma anotimpul alb in anotimpul soarelui.

"Barbados este un loc deosebit, datorita spiritului si mandriei nationale de care sunt animati locuitorii sai. Vreau ca fiecare turist care viziteaza aceasta insula frumoasa sa experimenteze acele lucruri care fac din aceasta destinatie un loc deosebit de toate celelalte, iar aceste lucruri sunt spiritul si caldura sufleteasca a oamenilor din Barbados" declara Rihanna.
Artista va lansa acest parteneriat printr-un concert pe care il va sustine in orasul Bridgetown, capitala tarii, in luna august, eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu