joi, 11 august 2011

Shasta, California - Muntele sacru al Americii


Shasta este un masiv muntos impunator situat la extremitatea nordica a lantului muntos Sierra Nevada din Tinutul Siskiyou California de Nord, la aproximativ 53 km de granita cu statul Oregon. Muntele Shasta este conul unui vulcan stins care se ridica la inaltimea de peste 4316 m deasupra nivelului marii si este cel mai mare munte vulcanic din partea continentala a Statelor Unite.

Muntele Shasta este un loc foarte special in cea mai modesta acceptie a cuvantului, el reprezinta cu mult mai mult decat un simplu munte. Muntele Shasta poate fi considerat unul dintre cele mai sacre locuri de pe aceasta planeta. Aici se afla unul dintre punctele energetice ale Terrei, cel corespunzator primei chakre, Muladhara.

Shasta este o sursa de forta mistica a acestei planete, actualmente acest munte este o reprezentare fizica a Marelui Soare Central al acestui Univers. Este un punct de concentrare a fortelor ingerilor, ghizilor spirituali, navelor spatiale, maestrilor Taramului Luminii si caminul supravietuitorilor Stravechii Lemurii, taram care s-a scufundat in valurile Oceanului Pacific cu mai bine de 12.000 de ani in urma.

Celor daruiti cu clarviziune, Muntele Shasta le apare inconjurat de o gigantica piramida eterica purpurie, al carei varf se avanta in spatiu mult dincolo de frontierele planetei si ne conecteaza intergalactic cu Confederatia de Planete pentru acest sector al Caii Lactee. Aceasta piramida uimitoare este de asemeni conceputa ca propria sa versiune inversata sa ajunga mult in profunzimea Pamantului.

Puteti privi Muntele Shasta ca pe un punct focal central al Retelei de Lumina planetare, prin care patrunde marea parte a energiei provenite din centrul galactic si universal, inainte de a fi disipata catre alti munti si de acolo directionata spre liniile de forta ale retelei. Marea majoritate a varfurilor muntoase, indeosebi muntii inalti sunt Faruri pentru Semnalele de Lumina care alimenteaza retelele de Lumina ale acestei planete.

Sursa: http://misterelelumii.blogspot.com/2007/07/muntele-shasta.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu