miercuri, 14 martie 2012

Plajele din insula Corfu

Unde ne visam noi:

• Agios Gordios are una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula Corfu, cu apa calda si limpede, putin adanca, perfecta pentru inot in conditii de siguranta, chiar si pentru copii. Este o plaja cu nisip auriu, amenajata in cea mai mare parte, oferind o varietate de sporturi nautice. Partea de nord este locul preferat de iubitorii naturii si de cei care vor sa fie singuri. Pe latura de sud, “Ortholithos”, o stanca uriasa se ridica din mare, devenind reperul plajei.

• Litoralul Kalamaki este protejat de Ministerul Culturii care a declarat plaja un loc de o frumusete naturala remarcabila. Plaja “Kalamaki” este un adevarat paradis, mai ales pentru copii. Este una dintre cele mai curate plaje de pe insula, premiata si de Uniunea Europeana.
Plaja St.Spyridon – are nisip fin si ape de mica adancime. Dezvoltarea turistica nu a afectat frumusetile naturale.

• Paleokastritsa este recunoscuta pentru plajele sale superbe, cu ape albastre-verzi si stanci pitoresti. In afara de plaja principala exista fasii inguste de plaja, care conduc la alte golfuri mai mici. Aici gasesti cele mai multe puncte pentru scufundari, cu toate acestea o alta activitate populara este snorkeling-ul.

Mai multe despre plajele din Corfu, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu