joi, 17 februarie 2011

Teoria Pamantului gol pe dinauntru

S-a descoperit un reactor nuclear in mijlocul Terrei

Cercetatorii scoartei terestre, ca si fizicienii si astronomii, dezbat in aceste zile o descoperire uluitoare. Doi oameni de stiinta de la Universitatea din Massachusetts s-au deplasat recent in Italia pentru a studia cele mai rare particule descoperite vreodata, numite geo-nutrioni.

Oamenii de stiinta doreau sa verifice o teorie in ceea ce-i priveste pe acestia. Iar in Italia, intr-o veche caldeira vulcanica de sub Napoli prezenta acestora a fost adesea semnalata. Ei au dat, insa de cu totul altceva. Au detectat un semnal din interiorul Pamantului asemenea unui reactor nuclear. Descoperirea a pus serios pe ganduri comunitatea stiintifica.

"Geo-nutrionii" sunt anti-neutroni produsi in straturile adanci de uraniu, potasiu si rubidiu gasite in rocile vechi din interiorul planetei noastre. Detectorul folosit la depistarea acestor particule se numeste Borexino si este ca o fereastra menita sa ofere o priveliste in interiorul Terrei si sa descrie structura planetei noastre. "Tot ceea ce am primit din interiorul Pamantului este o informatie noua pentru noi, iar probele de geo-nutrioni trebuie studiate cu atentie", a declarat unul dintre cei doi cercetatori care a participat la experiment.

"Informatiile pe care le-am strans si pe care le-am prezentat sunt foarte interesante pentru ca prezinta o noua frontiera. Acesta este doar inceputul. Este nevoie de multa munca pentru a intelege Pamantului si sursa caldurii sale", a continuat el, citata de Daily Mail.

Daca lumea stiintifica are numeroase semne de intrebare, in ceea ce-i priveste pe teoreticienii conspiratiei ei au revenit la mai vechea chestiune a Pamantului gol pe dinauntru. La mijloc fiind celebra Shamballa, sau Agartha, in care ar trai o alta populatie decat omaneii, un popor ancestral, care s-a retras "sub pamant", cu un nivel tehnologic si spiritula foarte evoluate. Acel "reactor nuclear" ar fi soarele artificial din mijlocul Pamantului.

Evident, omanii de stiinta, desi bulversati inca de descoperire, sustin ca Terra nu are cum sa fie goala pe dinauntru, iar acel reactor nuclear ar fi miezul cald al Pamantului, care nu ar fi metalic in acest caz. Atunci, se pune intrebarea, de unde camp electromagnetic terestru si de unde o asemenea centrala nucleara subterana?
Sursa: http://www.agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu