vineri, 1 iulie 2011

Eden Spa Belek – Cel mai premiat spa din Turcia

Un vis intr-un paradis futuristic

Pentru mine, aceasta descoperire a fost incredibila. Stiai ca aici se afla cea mai mare piscina din lume?
Acest spa este unul dintre cele mai premiate centre wellness din lume.....Iti poti imagina de ce? Citeste mai departe.

Adam & Eve, unul dintre cele mai atractive si vibrante paradisuri terestre, unde confortul depaseste orice limite imaginabile, un spatiu unde reflexia soarelui in transparente de cristal creeaza o lumina speciala ce lesne poate deveni simbol al puritatii, o armonie perfecta de alb si negru, ce ofera oaspetilor sai un mediu unde pot experimenta “puritatea” spirituala, prin abordari complexe, extraordinare, departe de agitatia vietii cotidiene.

Eden Spa ofera servicii speciale pentru clientii sai, intr-un spatiu privat de 5.500 m patrati, echipat cu cele mai moderne tehnologii si antrenori personali, un centru fitness de 500 de m patrati, piscina lunga de 65 de m, cu jacuzzi si spatii de hidroterapie, bai turcesti de 265 m patrati, doua saune pentru uz privat, cabinet de aromoterapie, saune finlandeze si rusesti.

Adam & Eve gazduieste cea mai mare piscina din lume, cu un design excelent si un aspect futuristic. Exista optiuni suplimentare, precum: mai multe piscine interioare, o piscina olimpica si piscine de diferite dimensiuni pentru copii.
Toate tipurile de masaj – masaj suedez, reflexoterapie, aromoterapie, masaj cu pietre vulcanice, shiatsu sau thai, care purifica mintea si spiritul, relaxeaza si incarca bateriile oricui.

Ayurveda este o filozofie de viata de origine indiana, cu o traditie de peste 5.000 de ani. Este o modalitate de implinire si evolutie individuala, ce acopera toate domeniile de existenta. Este singura varianta de medicina alternativa care intentioneaza sa restabileasca echilibrul dintre corp, spirit si minte. Cuvantul se poate traduce prin “stiinta vietii”. In lumea actuala, Ayurveda este o poarta deschisa spre fericire si pace, un mod de trezire a corpului, spiritului si mintii din amorteala rutinei.

Masajul Ayurveda este unul holistic. In aplicarea acestui masaj, energia necesara corpului fizic este furnizata astfel incat organismul sa se refaca, in timp ce mintea se calmeaza si se relaxeaza.
Toate energia negativa, acumulata in organism dispare, iar tensiunea asupra musculaturii scade.
Poti alege dintre diferitele tehnici de masaj ayurvedic precum: Shirodhara, Abhyanga, Shiroabhyanga sau Mandara.

Dintre tratamentele corporale cred ca nu as rezista terapiei Chocolate Dream, care revitalizeaza organismul, hidrateaza, dar, in afara de aceasta, creeaza sentimentul de pace si fericire prin cresterea endorfinelor din organism.
Barbatii inteleg in acest loc conceptul de „rege al lumii”. Tipuri de tratamente speciale pentru barbati, precum: tratamente anti-age, hidratante si energizante, sunt disponibile in acest loc exclusivist.

Dar Eden Spa iti poate oferi mult mai mult.
Alpha Relaxation Bed este o terapie prin sunet si lumina. Un tip de terapie care presupune ca, in timp ce te relaxezi pe muzica special pregatita pentru tine, sa simti vibratiile muzicii si caldura luminii in tot corpul.
Articol scris de mine pentru Travel Splendid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu