vineri, 1 iulie 2011

Spa Suisse in Milano - Sparty Concept

Sparty! Spa Suisse, evadarea din cotidian, in inima orasului Milano!
In celebrul Patrulater Milanez, centrul modei europene, intre Via Monte Napoleone si Piazza San Babila, la cativa pasi de Teatro della Scala si de Dom, a fost inaugurat un spatiu de relaxare complex.

Spa Suisse a gasit localizarea perfecta, in interiorul hotelului Boscolo Exedra Milano, o cladire in stilul unui palazzo italian veritabil, primul hotel de lux din Milano care a creat o armonie perfecta intre arta, moda si design.
Spa-ul ofera o gama completa de tratamente, un spatiu ideal pentru socializare (te-ai fi gandit?) sau, pur si simplu, pentru relaxare. Este mai mult decat un Spa, un loc de intalnire sau un loc in care sa te simti rasfatat, in fata unui pahar de sampanie, a unui cocktail energizant sau bucurandu-te de masajul facut de un terapeut specialist.

Sparty reprezinta o noua tendinta prin care se doreste sa se extinda conceptul de party. Astfel, centrele Spa devin noul sediu al divertismentului. Asa ca, abandoneaza tocurile, costumul office si tinutele rigide si lasa-te inspirat de libertatea oferita de un decor cald, de rafinamentul locului, de frumusetea minimalista a luxului suprem si savureaza bauturi fine si delicatese sau relaxeaza-te cu un masaj.

A fi glamour inseamna, mai nou, o pereche de papuci comozi, un pareo sau o tunica de bumbac indian si sa petreci momente unice de relaxare alaturi de cei mai buni prieteni, glumind sau ascultand muzica ambientala.
Articol scris de mine pentru Travel Splendid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu