vineri, 1 iulie 2011

Bali Spa Cornu - Wellness in Romania


Astazi am primi un email care imi propunea o reducere de 50% la un pachet de vacanta la Bali Spa Cornu. Am intrat pe site-ul lor si am studiat ofertele generale. Imediat m-am intrebat: de ce as alege Cornu cand pot merge direct in Bali pentru exotism si mai mult....la acelasi pret?

Bali Spa este centrul de slabire, wellness si relaxare asezat in zona sub-montana a Carpatilor, la 80 de kilometri de Bucuresti. Ambianta este luxoasa, in spiritul insulei Bali, din Indonezia. Bali Spa ofera confortul unui hotel de 4 stele si echipamentele de ultima generatie pentru frumusete, fitness, slabire si sport. Are sala de conferinte, piscina, pista de skateboard si un personal de cea mai buna calitate, inclusiv un maseur balinez. Este inconjurat de paduri, aerul este curat, imprejurimile sunt linistite iar Centrul este in mijlocul unei livezi de meri.


Intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, in care natura a pus la un loc darurile sale ozon, padure, pasuni, munti si vai, trandafiri si iarba, izvoare susurand si pasari ciripind - oaspetii Bali vin sa se desprinda de stress-ul vietii cotidiene, sa-si curete corpul de poluare si toxine, sa-si relaxeze sufletul si sa-si inalte spiritul - in primul centru holistic de slabire si wellness din Romania, ce recreeaza atmosfera magica din Bali, insula zeilor.

Ce ofera centrul:
Bai de plante, aquamasaj, cromoterapie; » Masaj balinez, shiatsu, reflexoterapie; » Presopunctura, aromaterapie, masaj facial; » Lectii de golf (Clubul “Lac de Verde” – Breaza); » Drumetii in Carpati, excursii la Castelul Peles, Bran etc.;

Din declaratia celor care detin acest centru, doctorii Dana si Stefan Jianu, initiatorii acestui proiect – o idee formidabila, pe care nu o contest:

“Bali Spa incepe acolo unde se termina chirurgia estetica. Acolo unde nu vei ajunge cu bisturiul niciodata, vei ajunge intotdeauna cu o floare.
Am creat Bali Spa ca o fuziune intre medicina de inalta clasa si arta relaxarii supreme. Bali Spa iti ofera un centru avansat in tehnicile de slabire si infrumusetare, dar si un sezlong in mijlocul unei livezi de meri infloriti; un dietetician, dar si un bucatar balinez; un masaj profesional, dar si rasfatul unui hotel de patru stele.
Aici, stiintele corpului si placerile sufletului se echilibreaza intr-o perfecta armonie.
In plus, locatia este ideala: aerul este pur si linistea este absoluta. 60 de minute la volan pe DN1 ar trebui sa lase in urma stresul orasului. Tocmai bine!

Poti sa consideri ca Bali Spa este locul tau secret, unde iti incarci bateriile si iti refaci trupul.
Ca si in Insula Bali care ne-a inspirat in realizarea ambiantei unice in Romania vei simti ca nu trebuie decat sa fii aici pentru ca tot ce este frumos in tine sa infloreasca.
Rasfata-te! Vino la Bali Spa!”
Mai multe informatii pe: http://www.proestetica-sana.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu