luni, 17 ianuarie 2011

Piramida si sfera de cristal din Triunghi

In 1970, Dr. Ray Brown, un fitoterapeut din Arizona, mergand sa faca scufundari cu niste prieteni langa insula Bari, in Bahamas, aproape de o populara zona numita Limba Oceanului (ce a fost descrisa in emisiunea TV „In cautarea Atlantidei - facuta in 1979), dupa una din scufundari, separandu-se de prietenii sai, s-a speriat cand a ajuns intamplator langa forma stranie a unei piramide ce se contura intr-o lumina verde-albastruie.

Dupa cercetarile ulterioare, Brown a fost surprins cat de neteda si lucioasa era suprafata de piatra a intregii structuri, cu imbinarile dintre blocurile individuale, aproape de nedeslusit. Inotand in jurul cupolei, pe care Brown o credea a fi din lapis lazzuli, a descoperit o intrare si a decis sa-i exploreze interiorul. Trecand printr-un culoar ingust, Brown a ajuns in final intr-o mica camera dreptunghiulara cu tavan piramidal. A fost total uimit ca aceasta camera nu avea alge si nici corali crescuti pe zidurile interioare. Erau complet curate. In plus, desi Brown nu a adus cu el nici o lanterna, el a putut totusi sa vada tot ce era in incapere in mod normal. Incaperea era bine luminata, dar nu de la o sursa care sa fie vizibila.

Atentia lui Brown a fost atrasa de o tija metalica dura ce era suspendata intre varful camerei si o piatra pretioasa rosie cu multe fatete, ascutita spre varf. Direct sub aceasta vergea si piatra pretioasa, pozitionata in mijlocul camerei, era asezata o piatra sculptata, placata cu pietre pretioase pe care erau inscrisuri (scrieri) metalice retusate cu bronz colorat.

Pe aceasta placa, acolo unde se imperecheaza forta vietii in sculptura, mainile, de culoarea bronzului, apar innegrite si arse, ca si cum ar fi fost expuse la o caldura colosala. Tinuta in maini, patru picioare mai jos de limita de sus a varfului pietrei pretioase, se afla o sfera de cristal, cu un diametru de 4 inci ... Brown a incercat sa desprida vergeaua si piatra rosie, dar nu a reusit. Intorcandu-se spre sfera de cristal, a constatat, spre uimirea sa, ca aceasta s-a desprins usor din mainile de bronz ce o sustineau.


Cu sfera de cristal in mana dreapta a plecat din piramida, facand cale intoarsa. In timp ce se indeparta, Brown a simtit o prezenta nevazuta si a auzit o voce ce i-a spus: „never return!” - sa nu te mai intorci niciodata! Datorita fricii ca neobisnuitul sau premiu, comoara gasita sa nu-i fie confiscata de Guvernul American, Dr. Brown nu a relatat nimanui intamplarea cu strania sfera de cristal si nici despre experienta sa pana in 1975, cand a expus-o pentru prima data la un seminar psihologic din Pheonix. De atunci, sfera de cristal a mai avut doar cateva aparitii publice, dar cu fiecare ocazie oamenii care au vazut-o au avut experiente stranii, fenomene asociate cu sfera de cristal.

In adancul formei de cristal privesti spre trei imagimi piramidale, una in fata alteia, in marime descrescatoare. Unii oameni, care intra intr-o meditatie profunda asupra constiintei, sunt capabili sa discearna 4 piramide in prim-planul celorlalte trei. Elizabeth Bacon, un psiholog din New York, a afirmat in timpul transei, ca „Sfera de cristal a apartinut odata lui Toth, zeul egiptean, ce este responsabil pentru ingroparea locului secret al cunostintelor de la Giza, langa cele trei mari piramide”.

Poate ca pozitia celor trei imagini piramidale din sfera de cristal detine mult ravnita cheie pentru a gasi o a patra, inca negasita, piramida subterana ce ne va conduce spre sala inregistrarilor. Cine stie! Privind la sfera din alt unghi, imaginile interne se descompun in mii de linii micute. Brown considera ca acestea dovedesc electricitatea in natura, precum niste forme de circuit microscopic. Din alt unghi, si in conditii speciale, multi oameni pot vedea un mare ochi uman privind fix si calm spre ei. Acest ochi a fost si fotografiat.

Sfera de cristal a Dr. Brown a fost sursa pentru o mare varietate de intamplari misterioase si paranormale. Oamenii au simtit o briza sau adiere aproape de ei, sau amandoua, caldura si frig, inconjurandu-i la distante variate.

Alti martori au observat fantome de lumina, au auzit voci sau au simtit senzatii stranii si furnicaturi ce ii inconjurau (este si firesc sa se petreaca asemenea fenomene in preajma unui cristal activ, mai ales a unei sfere, codata /codificata sa vibreze in raport cu alta dimensiune).

Acul busolei, cand este plasat langa sfera de cristal, se invarte in sensul invers acelor de ceasornic, si dupa aceea incepe sa se invarta in sens contrar, daca este mutat numai cativa inci. Metalele se magnetizeaza temporar cand vin in contact cu sfera.

Nu exista nici un exemplu de caz in care vindecarea sa nu fi avut loc doar prin atingerea Sferei - toti cei care au facut-o, s-au insanatosit.

Noi putem specula doar de ce a fost creata sfera de cristal si care este rolul ei jucat in piramida subacvatica descoperita de Ray Brown!
Daca, asa cum banuim, aceasta suprafata a apei a facut parte din continentul Atlantidei, atunci ce alte comori ingropate ii mai asteapta pe viitorii scafandri? Posibilitatile sunt nesfarsite. Cercetarile seismografice, facute in Oceanul Atlantic, au aratat ca sunt multe deviatii si contururi inexplicabile pe fundul Oceanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu