sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Insula Mustique – paradis de lux

Mustique este o insula exclusivista intinsa pe 1400 de acri de teren, situata in sudul Caraibelor, cu spatii luxuriante unde briza se simte bland, inconjurate de plaje albe si ape cristaline acvamarin. Aceasta insula privata este detinuta si gestionata de catre Compania Mustique, formata din actionari si proprietari de vile din 17 tari, implicati in protejarea frumusetii naturale, linistii si intimitatii insulei.



Un plan de dezvoltare controlat mentioneaza ca insula are in prezent 100 de resedinte private. 72 de vile sunt cuprinse in Colectia Villa si sunt disponibile pentru inchiriere pe perioada unei saptamani prin intermediul serviciului de inchirieri de vile Mustique. Clima constant calda a insulei, stilul de viata insular intim si exclusivist care atrage vizitatori internationali sofisticati, face ca multi dintre cei care ajung pe insula sa devina proprietari.

Mustique este o insula linistita chiar si in timpul sezonului de varf, exista putin trafic, blocaje sau zgomot. Multe din drumuri nu sunt asfaltate si exista o semnalizare ruitera minima, astfel incat insula creeaza un sentiment non-comercial. Toate liniile de inalta tensiune si de telefon sunt subterane. Poti sa te simti complet naufragiat pe plajele cu nisip alb, chiar si pe renumita si minunata plaja Macaroni.

Plaja este situata pe coasta de est a insulei. Alte plaje populare la Oceanul Atlantic sau Caraibe sunt Endeavour, Lagoon, L'Ansecoy si Simplicity. Mai multe plaje au facilitati pentru picnic.

Mustique dispune de o gama larga de facilitati de agrement si se bucura de multe plaje paradisiace unde te poti relaxa complet sau poti savura un picnic romantic. Drumetiile sau echitatia fac parte dintre activitatile preferate de turisti, reprezentand si o modalitate foarte buna de explorare a insulei in timpul liber.

Limba engleza este limba oficiala, dar datorita oaspetilor si proprietarilor internationali sunt larg raspandite si limbile franceza, italiana, germana si olandeza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu